Artiklar inom Prylar | Bicycling.se

Test: FR-X Shala - cockpit med svensk design

MTB


Prylar

När vi packar upp en Wahoo Kickr slås vi av att det är en robust pjäs. 21 kilo i strumplästen och ett mycket gediget metallintryck. Föredömligt enkel att montera med cykeln och ytterst stabilt och stadigt när allt är på plats. Den här kan du lätt träna spurter med. Kom ihåg att du kanske behöver göra en liten växeljustering, eftersom det inte är helt säkert att din drivlina lirar med den tillhörande kassetten.


Prylar

Röda, gula eller blåa Shimano-klossar – vad är det för skillnad och vad ska man välja?


Prylar

Med lösa handtag inte bara känns utan är nog din cykel lite halvfarlig att att hantera. Problemet drabbar vissa men inte alla, mest drabbar det när det blir blött ute. Så här gör du för att de ska sitta fast.


Prylar

Deras styvaste kolfibersula i kombination med två välplacerade boa-spännen och en blank, vit och silvrig yta i perforerat microfiber och mesh – det är ingredienserna i Scotts lyxigaste landsvägssko för damer.
Prylar

Schweiziska BMC sparar inte på krutet när de åker på testurné i Sverige. Med sig har de en uppsättning av de absolut bästa de har både för asfalt och stig.


Prylar

Vanligaste designen på dämpare idag är internal floating piston (IFP) som du hittar på nästan alla heldämpade hojjar. Men Trek skiter i det och satsar nu helt på thru-shaft teknologi.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev