Artiklar inom MTB / Profiler | Bicycling.se

Min bästa helg: Marika Wagner

Cykelkultur


MTB

I skrivande stund är det mesta fortfarande oklart med min framtida karriär som yrkescyklist. Men en sak är åtminstone klart och det är att jag ska ge mig itu med åtminstone ett par etapplopp i mountainbike tillsammans med Calle Friberg nu på vårkanten i Spanien. Närmare bestämt Andalucia Bike Race!


MTB

Känslan återkommer varje år, men efter lördagens världscuppremiär i Nove Mesto har många av pusselbitarna fallit på plats igen för Jenny Rissveds, svensk mästare och krönikör i Bicycling.


MTB

Mountainbikestjärnan Emil Lindgren är redo för comeback efter sin svåra armbågsskada. Ifjol var han rankad bland de tio bästa i världen – idag kör han Vårgårdas klass 1-tävling som ett genrep inför världscuppremiären.


MTB

Efter en tid av ovisshet har den svenska mästaren med världsranking ...
MTB

En rapport från den nyrankade ettan i sprint-mountainbike och tillika världsmästaren i cross country, Alexandra Engen. Vi klämde in några frågor till henne också.


MTB

Mountainbikeproffset Emil Lindgren ligger förnärvarande 12:a på världsrankingen och trivs bra med tillvaron. Här berättar han om sitt 2012 och framtiden med sitt lag utan titelsponsorn Rabobank.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev