Åk med oss till Gran Fondo New York! | Bicycling.se
Resor

Åk med oss till Gran Fondo New York!

31 okt 2017

Följ med mig Daniel Breece, Bicyclings nya chefredaktör, och cykla ett av världens coolaste motionslopp i New Yorks häftiga omgivningar.

Loppet startar på en av världens mest trafikerade broar, George Washington Bridge, men när starten går är bron öppen bara för dig som ska cykla loppet. Njut av en magnifik utsikt över Manhattan. Loppet fortsätter sedan längs Hudson River och genom städer och det natursköna landskapet. I bland är det svårt att tro att loppet går i närheten av New York. Loppet går uppför och nedför och på fyra av loppets klättringar registreras din tid, efter loppet utses både King of the mountain och Queen of the mountain.

Loppet avslutas i Weehawken i New Jersey, lika vackert som under resten av loppets 160 kilometrar. Totalt klättrar vi 2 800 höjdmeter.

Loppet går den 20e maj 2018 och resan är mellan den 17-21 maj (torsdag- till måndag/landar tisdag) Programmet innehåller gemensamma middagar, cykelturer i Prospect Park och besök på Expon. Vi erbjuder också möjlighet att köpa resa med plats på halva distansen samt endast startplats.

Resan arrangeras av Bicycling tillsammans med Springtime mer info och bokning hittar du här.

Några klipp från tidigare år

Ser fram emot att åka till NY och köra loppet tillsammans med dig!

Vänligen Daniel Breece, Chefredaktör Bicycling

Daniel Breece Foto: Jered Gruber

Lets take Manhattan! 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioett med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!