Apollo ny sponsor till Vätternrundan | Bicycling.se
Landsväg / Vätternrundan

Apollo ny sponsor till Vätternrundan

6 mar 2011

Vätternrundans nya officiella leverantör och partner Apollo erbjuder träningsmöjligheter på sportanläggningen Playitas Resort på Fuerteventura.

Inför 2011 inleder nu Vätternrundan samarbete med Apollo och Playitas Resort på Fuerteventura. Playitas Resort erbjuder stora möjligheter för träning och fysisk aktivitet. Ett urval av allt som Playitas erbjuder är fantastiska cyklingsmöjligheter, gruppträning, olympisk pool, golf, löpning, gym, tennis, vattensporter och mycket mer.

- Det här samarbetet ger oss fantastiska möjligheter. En anläggning som erbjuder träning med professionella instruktörer och unika cykelmöjligheter som är tillgängliga året om. Det kommer att vara otroligt eftertraktat av våra deltagare, säger Jessica Hallros på Vätternrundan.

Apollo har valt att gå in och bli Vätternrundans officiella leverantör då cykling är en av de aktiviteter Playitas satsar på. Här finns ett varierat landskap med bra asfalt, långa raksträckor och utmanande stigningar, en perfekt cykelterräng med möjlighet till åkning både för landsväg och mountainbike.

Det är begränsad trafik på de flesta vägarna och vägnätet är bland de bästa på Kanarieöarna. Upplev sanddynerna i norr och söder eller bergskedjorna på västkusten. De svarta vulkanbergen utmanar med kuperad terräng för mountainbike och de nästan konstanta vindarna gör de flesta turerna krävande på något sätt.

> Mer om Playitas Resort

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofyra med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!