Årets cyklister: Emma och Emil | Bicycling.se
MTB / Profiler

Årets cyklister: Emma och Emil

  Foto: Göran Furbrink
15 nov 2014

Emma Johansson och Emil Lindgren tog hem titeln Årets cyklist. Priset delades ut på Sweden Bike Expo idag av Svenska cykelförbundets huvudsponsor Postnord.

Årets cyklist är ett årligt pris som delas ut till en kvinnlig respektive en manlig cyklist för framstående prestationer inom cykelsporten. Priset, som tidigare hette Postryttaren, instiftades 1983 som ett stipendium och delades ut av Postgirot bank till bästa svenska dam- respektive herrcyklisten på landsväg.

Idag nomineras cyklister från cykelsportens alla sex grenar: landsväg, mountainbike, BMX, cykelcross, bana och paracykel. Prissumman är 25 000 kronor och delas ut av Svenska cykelförbundets huvudsponsor Postnord.

Landsvägscyklisten Emma Johansson tog emot det ärofulla priset i damklassen med motiveringen "Efter en fantastisk säsong med världscupvinster samt andra stora segrar  visade Emma på VM vilken enastående cyklist hon är med en fantastisk åkning i kampen om guldet, vilket resulterade i en bronsmedalj".

I herrklassen blev det MTB-cyklisten Emil Lindgren som kammade hem titeln med motiveringen: "Emil Lindgren tog VM-silver i sprint efter att först detta år börjat köra denna disciplin. Svensk mästare i XCO, Jönköping. Fin världscupavslutning i Meribel som elva och toppat på detta en niondeplats på världsrankingen."

De övriga nominerade till Årets cyklist var Alexandra Engen och Jenny Rissveds (MTB), Calle Friberg (CX), Caroline Hindmo och Filip Svanberg (BMX), Jonas Ahlstrand och Tobias Ludvigsson (landsväg), Henrik Marvig och Jessica Enfot (para) samt Preben Larsen (bana).

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioåtta med siffror i fältet här

Kommentarer


2019-12-08 11:01   DIXOM RYAN

Jag vill tacka chef Dr Rika för den växtbaserade HIV-medicinen han gav mig och min dotter, jag led av HIV när jag födde min dotter och det var så min dotter fick sjukdomen indirekt från mig, men till Gud vara härlighet att jag läker med örtmedicinen som Chief Dr Wealthy gav mig när jag mailade honom. Jag vill använda detta medium för att berätta för alla att lösningen på vår sjukdom har kommit, så jag vill att du ska kontakta denna stora healer på hans e-postadress: wealthylovespell@gmail.com med honom alla dina smärta kommer att försvinna, jag är verkligen glad idag att jag och min dotter botas av hiv, vi är nu negativa efter att ha använt hans örtmedicin, min specialistläkare bekräftar det. än en gång säger jag ett stort tack till dig chef Dr Rika för att läka händerna på mitt liv och min dotter, jag säger att Gud fortsätter att välsigna dig rikligt och ge dig mer kraft att fortsätta hjälpa dem som behöver din hjälp. e-post honom nu väntar han på att ta emot dig. {wealthylovespell@gmail.com} eller What's App +2348105150446

 

2019-11-21 08:13   Anderson Lunna

Hej vänner, jag är Ulrika Anders som bor i Stockholm. Jag är ny här på den här bloggen, jag vet inte riktigt hur saker fungerar här men jag har läst bra vittnesbördskommentarer här och jag vill också lägga till lite av mitt eget liv för att detta kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker efter svar och lösning på relationsproblem, efter att ha äktenskap med min man Anderson i nio år har vi inget eget barn, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson och han tror att allt fel var mitt för att inte bli gravid, mannen blev uppdelad med mig på grund av detta problem med att inte kunna bli gravid, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag besökte läkare i olika sjukhus och andra klasser för äktenskapsrådgivning men allt var förgäves, jag vill att min man ska tillbaka in i mitt liv jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom om att problemet inte är mitt att inte ha ett barn utan han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en spirituell kärlekspråkig caster för att återvända min man hem och välsigna mig med livmodern. Mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa, den stora herbalisten från en troipisk saharranregion i Afrika, som kunde hjälpa mig att göra en kärlek för att få mannen hem till mig, men jag är den typ som aldrig gillade att tro på spirituellt krafter, jag hade inget val, jag försökte, jag skickar ett meddelande till Oduduwa privata e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) stavningskanalen. Oduduwa sa till mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att gå bra inom 3 dagar, min man Anderson kommer tillbaka hem för att träffa mig, Oduduwa, den spirituella spellmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavningsklockor för min räkning i sitt tempel vid midnatt.
Överraskande andra dagen var det omkring 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min man ringde mig på telefon, jag var så förvånad. Jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min make Anderson som ringde, vi hade en lång konversation och ber mig om ursäkt. Man kommer tillbaka hem inom tre dagar som Oduduwa har sagt det. Några veckor senare kände jag mig livligare, jag besökte familjeläkaren för kontroll, se att jag var tre veckor gravid efter att min man återvände hem.
Jag är så glad idag för just förra månaden födde jag en pojke, efter så många år i äktenskap utan att ha fått ett barn, lunchade Oduduwa en charmspråk för att återlämna min man hem till mig och han förberedde en traditionell korcorsionsmedicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
Hjärtans glädje och glädje är för mycket, idag har jag ett barn och min man är kär i mig igen. Jag lovade Oduduwa att dela mitt goda nyhetsresultat efter att det fungerade perfekt utan någon bieffekt.
Jag har denna kraftfulla avsikt att någon som har liknande äktenskap / problem att kontakta Oduduwa för omedelbar lösning via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
hjälp i ditt förhållande eller andra problem som: -
i) love-spell få tillbaka ex-love relation
ii) Traditionella naturliga örter för att bota cancer,
iii) Traditionella örter för att bota hiv och aids (sexuellt överförd sjukdom)
iv) Traditionella örter för botemedel mot blodsjukdom, botemedel mot hudsjukdom
v) Skilsmässor
vi) Äktenskapsroller (goodluck-spell)
vii) bindande stavning
viii) Break-up spell
ix) Främjande av rang på kontoret
x) Du vill vara gravid och få ditt eget barn.
xi) vill tillfredsställa din älskare på sängen, starka män erektion.
   Oduduwa kan lösas på problem omedelbart inom 48 timmar alla dina bekymmer är över.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!