Bicycling i nytt samarbete med Lidingöloppet MTB | Bicycling.se
MTB / Tävlingar

Bicycling i nytt samarbete med Lidingöloppet MTB

23 mar 2018

Bicycling går nu in som officiell mediapartner till ett av Sveriges största MTB-lopp, Lidingöloppet MTB.

– Lidingöloppet MTB har på kort tid etablerat sig som ett mountainbikeevent att räkna med.Samarbetet med Bicycling ger oss möjlighet att fortsätta sprida och utveckla loppet, säger Tomas Hoszek.

Samarbetet sträcker sig över 2018 och kommer innebära en bredare bevakning av Lidingöloppet MTB inför och efter loppet. Bland annat kommer deltagarna att inspireras av våra bloggare Kalle och Anna som kommer blogga om sin uppladdning inför Lidingöloppet MTB. 

Lidingöloppet MTB går av stapeln den 5:e maj 2018 och det är då den sjätte gången loppet, som är Stockholms största MTB-lopp, arrangeras. Utvecklingen av loppet har stadigt gått framåt och lockar allt från sverigeeliten till nyinvigda i cyklingens värld till de olika distanserna. Lidingöloppet MTB är även seedningslopp till Cykelvasan.

- MTB är en av de starkast växande sporterna just nu och då känns det både kul och naturligt att gå in som partner till ett så stort och växande lopp som Lidingöloppet MTB, säger Daniel Breece hos Bicycling. Jag tror det blir en fin symbios där vi tillsammans kan sprida information och inspiration för att cyklisterna ska få en så bra upplevelse på banan som möjligt.

Lidingöloppet MTB:
 Loppet är ett 63 km långt mountainbikelopp med start och mål på Lidingövallen på Lidingö. Loppet är öppet för alla över 16 år och har både en motions- och en tävlingsklass. Det finns också en 23 km lång bana med full fart och härlig utmaning, den sträckan är också tävlingsklass för ungdomar upp till 18 år. Det finns också distanser för de yngre som går under namnet Lilla Lidingöloppet MTB. Loppet är för barn mellan 6-11 år.

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Daniel Breece, Chefredaktör för Bicycling daniel.breece@bicycling.se

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!