Cykla med Kessiakoff på Sweden Bike Expo | Bicycling.se
Prylar

Cykla med Kessiakoff på Sweden Bike Expo

9 nov 2012

Mässbesökarna på Sweden Bike Expo kan under lördagen träffa Fredrik Kessiakoff. I ett samarbete med Silva blir det både inspirationsföreläsning och en träningsrunda på cykel.

Den 17-18 november är Silva på plats på Sweden Bike Expo på Kistamässan för att presentera produkter för mörkerträning och pendling på cykel.

Proffscyklisten Fredrik Kessiakoff träffar mässbesökare i Silvas monter B4 och skriver autografer under lördagen, klockan 14.00-15.00. Det följs av en inspirationsföreläsning och en träningsrunda – MTB och CX – med Kessiakoff och Silva.

Med flertalet lanseringar finns erbjuder Silva en rad lampor, både för cykelpendlaren, MTB- och landsvägscyklisten. Silva har som mål att möjliggöra för cyklister att kunna ta sig ut på sin träningsrunda i skogen eller till och från jobbet, även under dygnets mörka morgon- eller kvällstimmar. 

Schema lördagen den 17 november

Kl. 14:00 -15:00 – träffa Fredrik Kessiakoff i Silvas monter B4


Kl. 15.20 -16.00 – inspirationsföreläsning med Silva och Fredrik Kessiakoff
Välkommen på en inspirationsföreläsning där Silva berättar om vikten av bra cykelbelysning. Fredrik Kessiakoff inspirerar till en harmonisk och njutbar vinterträning. Sal annonseras tydligt på plats. Moderator: Per Wååg från Silva. Ska du cykla med Kessiakoff efter föreläsningen – kom gärna ombytt och klar.

Kl.16.15 -17:15 – cykelträna med Silva och Kessiakoff
Häng med på en fartfylld träningsrunda med Silva och Fredrik Kessiakoff, cirka en timme i närheten av Kistamässan. MTB-cykel eller cykelcross passar underlaget. Silva lånar ut ett tjugotal cykellampor (först till kvarn) och bjuder efter cyklingen på dricka och tilltugg. Samling sker vid Kistamässans huvudentré. Åldergräns: 15 år. 
OSA senast den 15 november till magdalena.hoglund(a)silva.se 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofem med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!