Gå med i Springtime Sports Club gratis! | Bicycling.se
Tidningen

Gå med i Springtime Sports Club gratis!

27 mar 2019

Vi på Bicycling– tillsammans med systertidningen Runners World och träningsresearrangören Springtime – lanserar nu Springtime Sports Club.

Ambitionen är att informera, inspirera och motivera dig till ett hälsosamt liv. Du som deltar i motionslopp kommer också att kunna tävla i Springtime Sports Clubs namn vilket är en stor fördel ibland annat Vasaloppet där alla deltagare måste vara med i en klubb. Detsamma gäller många cykel- och triathlontävlingar. 

Du kan tävla för Springtime Sports Club i tex Cykelvasan. Vill du köra tävlingsklass är detta alltså en bra och enkel lösning, för medlemskapet ger även möjlighet till tävlingslicens via SCF.

Förutom att Springtime Sports Club kan bli din klubb vid ex Vasaloppet så kommer vi att kunna erbjuda dig träningsprogram i olika nivåer, rabatter på vallaservice, träningsläger och hundratals klubbkompisar att tävla tillsammans med!

På sikt kommer projektet växa och blir en större del av allt vi gör på Bicycling. Just nu jobbar vi hårt med vårt nya Team Bicycling.

Bli medlem här

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjutton med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!