Garmin introducerar nya cykeldatorer | Bicycling.se
Prylar

Garmin introducerar nya cykeldatorer

4 sep 2013

Med nya Edge Touring och Edge Touring Plus erbjuder Garmin två lättanvända cykeldatorer ämnade för touring-, pendel- och mountainbikecyklister.

Garmin presenterar idag Edge Touring och Edge Touring Plus, två GPS-navigatorer framtagna för touring-cyklister, pendlare och mountainbike-cyklister. Edge Touring guidar dig med tydliga instruktioner och kommer förladdad med kartor särskilt framtagna för cyklister.

Du kan planera och ladda ned din cykelrunda med Garmin Connect™ eller Garmin Adventures, men även be Edge Touring om förslag på cykelrundor. Du kan välja mellan tre lägen; Cykling, Touring cykling och Mountainbike och på så vis få fram den bästa rutten.

Edge Touring guidar dig sedan fram till slutdestinationen via de mest lämpliga vägarna och cykelbanorna. Med den nya funktionen för rundturer kan du förse Edge Touring med information om hur långt du vill cykla och sedan få förslag på upp till tre olika rundor att välja mellan, inklusive information om rundornas distans och höjdprofil.

Garmin själva:

– Våra nya cykel-navigatorer är perfekta för alla de som tycker att cykeln betyder frihet, äventyr och ett sätt att leva. Navigatorerna är lätta att installera och använda och de är förladdade med kartor särskilt framtagna för cyklister.

Edge Touring och Edge Touring Plus finns tillgängliga till hösten.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiotre med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!