Hög tid att anmäla sig till Vättern 2014! | Bicycling.se
Landsväg / Vätternrundan

Hög tid att anmäla sig till Vättern 2014!

14 okt 2013

Vätternrundan slår på sin gong-gong för att uppmärksamma alla cyklister på att det bara är några få dagar kvar innan anmälningsfönstret inför nästa års lopp stängs.

Satsar du på att runda de trettio milen runt Vättern själv eller i grupp med vänner, så är det hög tid att teckna en intresseanmälan på Vätternrundans hemsida. Senast den 31 oktober måste så ha skett för att du eller ni skall ha en chans på de hett eftertraktade startplatserna. 

Vätternrundan själva: 

"Nu är det bara 21 dagar kvar...

Just nu trillar det in intresseanmälningar i parti och minut. Du har väl inte missat att du måste göra intresseanmälan och bilda grupper senast 31 oktober för att få din anmälningskod och möjligheten att anmäla dig till Vätternrundan den 4:e november kl. 19.00?

Tre viktiga grejer att hålla koll på:

• Intresseanmälan stänger den 31 oktober kl. 23.59.

• Det är också det datum då du som gruppledare MÅSTE ha gjort färdigt gruppen. Det vill säga att alla som ska ingå i din grupp ska ha fått anmälningskoden från dig och gått in på Mina Sidor och accepterat inbjudan.

• Anmälan öppnar den 4 november kl. 19.00. (OBS! Du måste ha din anmälningskod redo)

• När du har fått en plats tilldelad har du 5 dagar på dig att betala. Annars tillfaller platsen kölistan.

På anmälningsdagen går du till vatternrundan.se och blir omdirigerad till en temporär anmälningssida. Klistra in din eller gruppens anmälningskod och tryck på Anmäl. Därefter är det bara att vänta.

Du som har fått en plats får ett mail dagen efter som ber dig att betala för att bekräfta att du vill cykla. Om du inte gör det går platsen tillbaka till kölistan.

Anmälningskoden kan du bara få tillgång till om du gör en egen intresseanmälan. Om du har blivit intresseanmäld i en grupp är det gruppledaren som sköter anmälan med anmälningskoden.

All intresseanmälan sker på Mina Sidor.

Om du känner dig osäker på hur intresseanmälan fungerar kan du följa stegen i vår enkla Steg-för-steg på hemsidan, eller läsa FAQ:en.

Tjejvättern & Halvvättern
Anmälan till Tjejvättern och Halvvättern är i full gång och loppen blir allt mer populära. Kanske för att de kan vara en perfekt uppladdning inför stora loppet. Eller för att man vill göra en Tjejklassiker eller Halvklassiker. Eller beror det bara på att det är så vackra banor? Vi vet inte, men klart är att de är fantastiska upplevelser. Passa på att anmäla dig innan de blir fulla. Anmälan sker på Mina Sidor. Anmälningsförfarandet skiljer sig en del från Vätternrundan så passa på att läs Steg-för-steg innan du anmäler dig!"

En hel del information, men ser man på det digra deltagarantalet så är själva anmälan det minst svåra steget på vägen mot målet i Motala... Mycket mer om Vätternrundan och hur man anmäler sig finns på loppets nya hemsida

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittio med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!