Artiklar | Bicycling.se

Test: Scott Shr-Alp - Puppor för hårda tag

MTB


Prylar

Engelska Restrap är en tillverkare som siktat in sig på den grupp cyklister som gärna spänner fast sin campingutrustning på cykeln och drar till skogs. Bar Bag Holster är en hållare tillverkad för att spänna fast en vattentät påse, så kallad drybag i styret.


Nyhet

Om Jennie Stenerhag inte vinner etapplopp i Sydafrika så gör hon det i Alperna. Men när Sveriges och världens, MTB-etapploppsdrottning drömmer fritt så landar hon i Åre, utan nummerlapp och pulsmätare.


Prylar

”Svensk design, taiwanesiskt komposit” – det är vad det relativt nystartade märket FR-X lutar sig tillbaka mot.


Träning

Även om alternativ träning har sin plats under vintern, är det bra om stapelvaran för cyklister är just cykling. Utomhus alltså. Så här fungerar din kropp när du tränar i kyla.
Cykelkultur

Varma skor är minst sagt på sin plats. Men visste du att det nya skovalet (och faktiskt även flerdubbla byxor) även kan medföra en del justeringar i sadelhöjden?


Prylar

När vi packar upp en Wahoo Kickr slås vi av att det är en robust pjäs. 21 kilo i strumplästen och ett mycket gediget metallintryck. Föredömligt enkel att montera med cykeln och ytterst stabilt och stadigt när allt är på plats. Den här kan du lätt träna spurter med. Kom ihåg att du kanske behöver göra en liten växeljustering, eftersom det inte är helt säkert att din drivlina lirar med den tillhörande kassetten.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev