Artiklar inom Träning | Bicycling.se

Skruva upp värmen och sikta på en värmevecka

Träning


Träning

Alla cyklister har nytta av styrketräning. Har du aldrig styrketränat kan vi nästan lova att du inte är så bra som cyklist som du skulle kunna vara. Och då är det hög tid att bygga upp sig.


Träning

Av någon outgrundlig anledning har många fått för sig att trainer är utrikiska för ”tråkigt”. Den här typen av fake news underminerar den tillfredsställelse och träningseffekt som väl genomförd stationär cykelträning inomhus kan ge.


Träning

En ny studie från GIH baserad på en unik databas med över 350 000 män och kvinnor visar en kraftig nedgång av maximal syreupptagningsförmåga, det vill säga kondition, mellan åren 1995 och 2017.


Träning

Skippa långa och lugna rundor som bara får dig att frysa – satsa istället på korta, intensiva och effektiva träningspass i vinter.
Träning

Att cykling i alla former gör oss glada är ingen nyhet – men hur nyttigt det är för vår hälsa kom det ytterligare prov på i början av mars.


Träning

Har det kört ihop sig lite, men du vill verkligen ändå hinna med ett träningspass? Här får du tre snabba pass som gör jobbet på bara 40 minuter!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev