Kadens växer och byter distributör till tidningshyllan | Bicycling.se
Tidningen / Pressinformation

Kadens växer och byter distributör till tidningshyllan

22 aug 2012

Löpartidningen Runner's World och Cykeltidningen Kadens distribueras från och med nummer åtta 2012 av Tidsam. Detta innebär att de bägge tidningarna ökar sina försäljningsställen från cirka 1200 till cirka 3000 runt om i Sverige. Tidsamdistributionen blev möjlig genom köpet av Fitness Magazine under våren 2012.

- Vi har haft en fantastisk resa med Interpress med Cykeltidningen Kadens och Runner's World. I och med vårt köp av Fitness Magazine så kände vi att det var läge för nästa resa. Det ska bli jättekul att jobba med Tidsam då jag tror våra titlar kan komplettera deras sortiment, säger Hans Lodin, VD för företaget bakom Runner's World och Cykeltidningen Kadens.

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör med cirka 400 titlar i sortimentet och cirka 8000 återförsäljare runt om i landet. Det innebär cirka 90 % av tidskriftsmarknaden.

- Vi är mycket glada över uppdraget att sälja och distribuera Runner´s World och Cykeltidningen Kadens i svensk handel. Båda tidningarna kompletterar väl vårt sortiment inom sport- och aktivitetstidningar. Såväl löpning som cykling blir märkbart allt mer populärt, vilket ger oss bra möjligheter att tillsammans prestera en fortsatt bra försäljning av tidningarna, säger Jesper Edlund, marknadschef på Tidsam.

På premiärnumret hos Tidsam av Cykeltidningen Kadens och löpartidningen Runner's World syns triathleten och OS-silvermedaljören Lisa Nordén. Fotograferad i Jönköping några dagar efter sin OS-succé i London. Fotograf är Tomas Eriksson på Studio Bildbolaget i Borås.

Fakta Runner’s World

Runner’s World kommer ut 12 gånger om året och har 106 000 läsare enligt Orvesto Konsument (1:2012) Tidskriften har funnits i Sverige sedan 1982. Tidskriften Runner’s World ges ut på licens av Rodale International Publication Inc. i 16 länder.

Fakta Cykeltidningen Kadens


Cykeltidningen Kadens startade 2003 och är Sveriges ledande oberoende cykeltidning. Tidningen har 8200 prenumeranter och kommer ut 10 gånger per år.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiotvå med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-08-22 13:51   STIZZE

Dom har sitt kontor under vårt här i liljeholmen ;)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!