Kessiakoff fortsätter att imponera - tia på dagens etapp | Bicycling.se
Landsväg / Spanien Runt

Kessiakoff fortsätter att imponera - tia på dagens etapp

  Foto: www.kessiakoff.com
24 aug 2011

Joaquin Rodriguez i Katusha var starkast på onsdagen när Vueltan på nytt hade en brant avslutning. Han och lagkamraten Daniel Moreno fick lucka tillsammans med Wouter Poels (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) i finalen. Fredrik Kessiakoff fortsätter att imponera och blev tia.

Rodriguez vann etappen fyra sekunder före holländaren Wouter Poels och ytterligare en sekund före Daniel Moreno. Sju sekunder efter segraren kom huvudfältet i mål, där satt Fredrik Kessiakoff (Pro Team Astana) perfekt placerad och körde i mål som tia.

Kessiakoff klättrade en till placering i sammandraget på dagens etapp och ligger nu sexa i totalen, endast 35 sekunder bakom fransmannen Sylvain Chavanel i Quick Step.

Thomas Löfkvist (Sky Procycling) tappade närmare tio minuter på täten och rullade i mål som 76:a. Det är därmed helt klart att svensken kommer lägga all sin energi på att hjälpa britten Bradley Wiggins till en fin placering i sammandraget. Förhoppningsvis kan Thomas få utrymme att hitta på något på egen hand längre fram i etapploppet då han inte längre kommer att vara något hot för sammandraget.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttionio med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!