Osprey lanserar nya ryggsäckar | Bicycling.se
Prylar

Osprey lanserar nya ryggsäckar

2 sep 2013

Amerikanska Osprey lanserar i dagarna en ny serie med ryggsäckar särskilt anpassade för användare av läsplattor.

Osprey lanserar en linje ryggsäckar kallad Portal för användare av digitala läs- och surfplattor. Cyber Port, Pixel Port och Beta Port heter de tre slimmade säckarna som alla har det gemensamt att man enkelt kan komma åt sin läsplatta utan att behöva packa upp den. Genom ett genomskinligt plastfönster kallat Quick Touch går det att interagera med plattan. 

Osprey själva:

– Cyber Port™, Pixel Port™ och Beta Port™ är modeller med en verkligt unik design – en helt ny typ av fönster gör det möjligt för användaren att se, använda och ladda surfplattan utan att ta upp den ur ryggsäcken.

Öppna helt enkelt blixtlåset till väskan och använd surfplattan smidigt och diskret genom quick touch-fönstret i TPU-plast – perfekt på pendeltåget och din surfplatta skyddas.

Varje väska i serien gör det lätt för dig att organisera och skydda dina saker som vadderade  innerfickor för bärbara datorer upp till 15.4", surfplattor, telefoner, solglasögon. Specialfack för att hålla småsaker på plats; möjlighet att öppna väskan från sidan för att snabbt kunna ta ut datorn vid säkerhetskontroller på flygplatser och praktiska bottenfack där du kan förvara kablar eller extrakläder.

Varför inte installera en app som Bike Light på surfplattan, ta på dig ryggsäcken och cykla extra säkert i trafiken? Ospreys Portal-serie finns ute i butik nu.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiosju med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!