Poc's auktion ska rädda ryggar | Bicycling.se
Prylar

Poc's auktion ska rädda ryggar

18 jun 2014

Fyra specialdesignade och custombyggda Cervélo-cyklar auktioneras nu bort hos svenska kläd- och hjälmtillverkaren Poc. Pengarna från auktionen ska gå till Spinalis – en svensk stiftelse som arbetar med forskning och behandling av ryggmärgsskador.

Genom sitt landsvägskoncept Avip (attention visibility interaction protection) har Poc inte bara ett samarbete med Spinalis, utan också med Cervélo, Fizik, 3T, Hed, Shimano och TRP, och kan därför nu erbjuda dessa fyra customcyklar till högsbjudande.

– Cyklarna har mest varit visningsobjekt på vårt huvudkontor och vi har förstås fäst oss vid dem. Men vi är verkligen glada över att kunna hålla en auktion för ett viktigt ändamål, även om det är med blandade känslor som cyklarna lämnar oss. Vem du än är så får du lova att ta väl hand om våra pärlor, säger Stefan Ytterborn, VD och grundare för Poc.

Det samlade värdet för auktionsbojekten – två tempocyklar och två linjecyklar – beräknas till ungefär 530 000 svenska kronor. Sista dagen för att lägga ett bud är 1 juli.

Mer om Pocs välgörenhetsauktion och cyklarna

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugoåtta med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!