Redaktionens önskelista till Tomten! | Bicycling.se
Prylar

Redaktionens önskelista till Tomten!

9 dec 2015

Börjar julklappsstressen komma krypande? Här är julklapparna redaktionen drömmer om – kanske hittar du något bra tips! Eller något att sätta upp på din egen önskelista?

Andreas Danielsson, chefredaktör

  • Jag är svag för bra ryggsäckar, som inrymmer det som behövs, som aldrig är i vägen och som sitter skönt på ryggen när man cyklar. Just nu heter en av mina favoriter Osprey Zealot. Den är liten men ändå stor. Och den verkar trivas på min rygg.
  • Få saker kan så snabbt och enkelt förvandla känslan hos en cykel som när man byter handtag. Grundregel nummer ett är greppet. Händerna måste sitta säkert, oavsett väder. Den här julen har handtagen från Renthal satt sig som bäst i mina händer.

Åsa Eriksson, redaktör

  • Nu får det vara slut med att nöta på MTB-skorna på grusvägarna. Klart jag behöver ett par riktiga gravelskor! Recon Mixed Terrain från Specialized är en korsning mellan terrängdoja och landsvägssko i härlig retrostil. 

Tomas Grönqvist. marknadschef
Jag önskar mig klappar på temat Fausto Coppi!

  • En övernattning på Relais Villa Pomela i Novi Ligure. Det här ligger vid Coppis gamla träningsvägar. Här finns bland annat ett cykelmuseum och en riktigt bra outlet med leopardjeans från Cavalli.

Kalle Bern, redaktör

  • Koskälla för cyklister som inte vill plinga!. CBW designs har konstruerat en klocka som låter mest hela tiden eller inte alls. Med ett enkelt handgrepp stänger du av när det är dags att njuta av stillheten. Vägens eller stigens ojämnheter får kläppen att slå mot klockan – ett mysigare sätt att göra andra medvetna om min framfart.
  • Ge mig smörj istället för klapp! Efter att på allvar testat smörjan en sommar är jag såld. Med välsmord gren går det som smort. Racedays fett luktar dessutom riktigt gott.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiosex med siffror i fältet här

Kommentarer


2015-12-11 09:11   Pär Sandevik

Oh, vad jag saknade tipset om den nya stöldskyddsmärkningen; ISR-märkning
Utmärkt julklapp till den som redan har allt - och vill behålla det.
Pär Sandevik
Smartsand AB

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!