Säkrare startplats till Vätternrundan | Bicycling.se
Landsväg / Vätternrundan

Säkrare startplats till Vätternrundan

4 maj 2015

Transferperioden inför Vätternrundan pågår mellan 26 mars och 18 maj och innebär att du kan köpa eller sälja en startplats. Vätternrundan samarbetar med Tradera för att det ska bli säkrare att byta startplats. Ett samarbete som har lockat många, och som nu förlängs nu till 18 maj.

Risken att bli lurad finns alltid på webben, och falska startplatser har varit i omlopp inför Vätternrundan tidigare år. Därför inledde Vätternrundan och auktionssajten Tradera i år för första gången ett samarbete för en säkrare förmedling av startplatser.

– Vi vill med detta samarbete skydda våra cyklister från att bli lurade på andrahandsmarknaden. Genom Tradera kan deltagare som av någon anledning har behov av att sälja sina åtråvärda startplatser göra detta på ett säkert och tryggt sätt, säger Eva-Lena Frick, VD Vätternrundan.

Kvittens visar att bytet är klart
I och med samarbetet får köparen och säljaren en särskild kvittens på att namnbytet genomförts. Detta gäller under den officiella transferperioden. Vätternrundan har även en egen kategori på Tradera så att det blir lättare att hitta lediga startplatser.

Om platsöverlåtelse på Vätternrundans hemsida 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittio med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!