Scandinavian Outdoor Games - 1 juni i Falun | Bicycling.se
Landsväg / Tävlingar

Scandinavian Outdoor Games - 1 juni i Falun

27 maj 2013

Vill du cykla mountainbike, balansera på slak lina och se stjärnor springandes uppför en rejäl mördarbacke? Åk till Falun första juni.

Är du det minsta intresserad av sport i allmänhet och outdoor-lufsande i synnerhet, så skall du definitivt inte missa den multisport-bonanza som arrangeras i Lugnet, Falun av Per Hagdahl. Scandinavian Outdoor Games 2013 heter händelsen och går av stapeln mellan den första och andra juni. 

En rad tävlingar i en rad olika discipliner, några återuppväckta - andra nykläckta, genomförs under lördagen och söndagen. Exempelvis mountainbike-loppet Långa Lugnet, multisporttävlingen Flinta & Vesta Invitational och trailrunningloppet Salomon Trail Tour.

De om möjligt än mer äventyrliga, deltar i den närmast rap battle-namngivna slaklinetävlingen House of Hygge Slakline Battle. Föredrar du att sporta på två hjul så rekommenderar vi Sveriges första endurotävling Canyon Enduro Sprint. Vill du tävla i kajak eller bara tokrusa likt en tjur uppför en brant mördarbacke, Icebug Killer Hill Run är tävlingen för dig, går det också bra. 

Olika clinics kommer ske under helgen tillsammans med guidade turer och det kommer finnas möjlighet att prova på den senaste utrustningen från en rad olika leverantörer.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioåtta med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!