Starta cykelsäsongen på Mallorca! | Bicycling.se
Resor

Starta cykelsäsongen på Mallorca!

23 jan 2018

Camp Alcudia Klassikern i samarbete med Avonova Active: Cykel, Löpning, Simning, Vandring & Yoga.

Följ med till Mallorca och Camp Alcudia! Här startar du våren och cykelsäsongen med erfarna och kunniga ledare, underbara slingor, teknikpass, utmanande cykling och gemenskap. Camp Alcudia passar både för nybörjaren och för den mer erfarne cyklisten; vi delar in gruppen i olika nivåer, varje dag.

Datum: 14-21 april 2018


Fd tävlingscyklister ansvarar för cykelpassen
Cyklingen kommer ledas av Bernt Johansson med kollegor, alla erfarna tävlingscyklister och inte minst instruktörer med vana att hantera grupper. Varje pass är noga kartlagt av Bernt. Passen kommer varieras mellan de flackare östliga områdena och bergen mer västerut. Vid behov finns ytterligare instruktörer med i gruppen när uppdelning sker.

Cyklingen varvas med flera aktiviteter
Cyklingen blandas med simning i open water ledd av kunniga instruktörer, löpning som består av distanspass och teknikpass, yoga för rörlighet, smidighet och uthålllighet, vandringar för de som inte vill träna klassikersträckor varje dag. Vandringarna har ledare som kan området och som varje dag bjuder på nya upplevelser.

Intressanta föreläsningar
Vi bjuder också på ett antal föreläsningar kvällstid som hålls av ledarna på plats och som kommer att var nyttiga att ta med sig inför fortsatt träning och planering.

Mer information om ledare, program med mera kommer löpande.

Välkommen att säkra din plats idag!

Läs mer och boka här!

 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioett med siffror i fältet här

Kommentarer


2019-11-21 08:37   Ulrika Anders

Jag heter Anders Ulrika från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.Oduduwa gjort för mig, som hjälpte mig att återställa kärlek och förtroende med min ex man tillbaka med sin magi och kärlek stavdelning aktivering.
Jag var gift i mer än 6 år, det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade, lurade på mig och också han letade efter ett sätt att skiljas med mig, jag berättade för min vän Jennifer om min relationskris och hon rådde mig att kontakta en Love Spell Caster, jag trodde inte kärleksförtryck tidigare, men jag har läst bra vittnesbörd online blogg, för två dagar sedan när jag kom över Dr.Oduduwa-kontakt (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) i en liknande blogg som denna här läste jag kommentarartiklar om hur Dr.Oduduwa hjälpte så många människor med magiska kärleksformer att få tillbaka ex kärlekspartner och han hjälpte också till att fixa trasiga förhållanden. Den här artikeln som jag läste på en blogg var till stor hjälp, så många människor är glada i sitt förhållande / äktenskap som lever idag. Jag skickar snabbt e-postmeddelande till {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} Jag förklarade min mans situation för honom och sökte sedan hans hjälp, men till min överraskning sa Oduduwa att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min make är helt kärleksfull och omtänksam för alltid.
Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag gillar verkligen mitt äktenskap nyligen efter spellunchen, allt fungerar bra för mig och make, vilket är en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta på internet att dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag och erkänna att Dr.Oduduwa verkligen är en verklig flyktstafel. Du behöver hjälp Jag rekommenderar Oduduwa. Han är det enda svaret på dina familjeproblem, det är dessutom perfekt i stavkärlek locka till ny kärlek, Win Ex-älskare tillbaka, magi STÄLLA Jobbfrämjande, stavskydd, stava affärsframgång, stavning för att få önskad jobbmöjlighet, STAV för att vinna spel och vinna Lottery-nummer. kontakta honom också på sin direktkontakt (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!