Svenska Cykelförbundet söker en ny Generalsekreterare | Bicycling.se

Svenska Cykelförbundet söker en ny Generalsekreterare

9 maj 2017

Är du personen som kan utveckla svensk cykel till nästa nivå? Kan du ta årets idrottsförbund 2016 till nya höjder? Kan du fortsätta att säkerställa att svensk cykel är det specialförbund som får flest medaljörer även i kommande OS?

"Cykling framstår mer och mer som ett av svaren på kommunikationslösningarna i framtidens städer, samtidigt som fler och fler medelålders motionärer upptäcker cykeln som en skonsam och rolig motionsform. Motionslopp på cykel, både i Sverige och internationellt, fyller snabbt upp sina startplatser bara timmar efter att anmälningarna har öppnat.

Samtidigt fortsätter svenska cyklister att skörda framgångar på tävlingsbanorna. Cykel är den idrott som hade flest medaljörer av specialförbunden vid OS i Rio 2016 och fick samma år utmärkelsen ”Årets idrottsförbund” av SCIF – Sveriges centralförening för idrottens främjande. Vi har aktiva landslag i cyklingens alla discipliner för både herrar och damer."

Vill du vara med och utveckla en av den snabbast växande motionsidrotterna i Sverige? Då kanske jobbet som generalsekreterare på Svenska Cykelförbundet är något för dig?

Läs mer och ansök här

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiotvå med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!