Ansök till Team Bicycling! | Bicycling.se
MTB

Ansök till Team Bicycling!

12 mar 2019

Är du sugen på att ta ditt cyklande ett steg längre? Bli en bättre och snabbare cyklist? Testa nya vassa prylar och stigar och bli en del av en cykelgemenskap? Då ska du söka till Team Bicycling! 

Vi lanserar nu ett eget fristående team och ansökan är öppen för alla!

Team Bicycling är ingen elitsatsning, utan här ska du som motionär som kör tävlingsklass kunna vässa sina färdigheter och tider. Målet för Team Bicycling är i första hand Lidingöloppet MTB och Cykelvasan. På Cykelvasan är målet att killarna ska köra på sub 3 (vinnartid cirka 2.45) och tjejerna på sub 3.30 (vinnartid cirka 3.05).

Vi kommer att välja ut fyra killar och fyra tjejer som kommer att ingå i teamet under 2019. Kapten för laget är Daniel Breece, Bicyclings chefredaktör.

Förutom snabba tider och starka cyklister är målet även säker cykling. Många kan cykla Cykelvasan och långloppen fort, färre har tekniken för att göra det säkert och bra. Så vi kommer lägga en del fokus på teknikträning. 

Förutom loppen kommer vi att hålla två träningsläger. Ett på Mölle som kommer äga rum 12-14 april och ett på Isaberg i juni.

Som deltagare i Team Bicycling är tävlingar och träningsläger att räkna som obligatoriska och du förväntas vara helt okej med att ställa upp på bilder och bli filmad under våra träningar och tävlingar. Bilder du själv även får tillgång till. Som deltagare förväntas du även sprida vår framfart i dina egna sociala kanaler. Att du tränar på flitigt mellan våra läger och tävlingar är en självklarhet!

Ansökan är öppen fram tills Svenska cykelmässan i Göteborg helgen den 15-17 mars, är du på plats och vill veta mer så hittar ni oss i monter C01:39

Kostnaden för att delta i Team Bicycling är 9 000 kronor och då ingår i dagsläget:  

Extra:
3000 kronor rabatt på träningsresa (landsvägscykling + löpning) till Portugal den 30 mars -6 april med Springtime travel.

*Deltagarna ombesörjer själva transport och boende under Cykelvasan och Lidingöloppet MTB. 
 

Har du frågor om laget eller satsningen? Hör av dig till daniel.breece@bicycling.se

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Vi ser fram emot din ansökan!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttio med siffror i fältet här

Kommentarer


2019-02-10 08:37   Lina

👍🏻

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!