TEST: Bioracer Vesper soft bib - När du vill slippa kasslerkänslan | Bicycling.se
Prylar

TEST: Bioracer Vesper soft bib - När du vill slippa kasslerkänslan

21 okt 2017

Är du en kvinnlig cyklist som har svårt att hitta cykelbyxor som inte får dig att känna dig som en stoppad korv? Du har svårt för smala resårer som skär djupt in i mjuk hud och får dig att se ut som en bit kassler i charkdisken?

Bioracers lösning på problemet är ett bredare benslut med ett mjukare och dubbelvikt material.
Byxorna har också en lösning för snabba toabesök i form av en liten dragkedja i ryggen. Dragkedjan går bara ner i ryggslutet, och sen får du liksom vika ihop dig för att få ner brallorna som vanligt. Men även det fungerar fint, även om det inte är helt problemfritt varje gång att dra ner ett blixtlås i ryggen.

Det vi gillar mest med olika dassdesigner för tjejer är inte den eventuella besparingen på några enstaka sekunder, utan att vi kan behålla tröjan på och slipper lägga ifrån oss en den på golvet på en baja-maja. Tänk dock på att blixtlås- och knapplösningar i ryggen kan bli obekväma om du cyklar med ryggsäck. Då vill du förmodligen ha andra byxor.

Paddingen är Bioracers Vapor, som är skön att sitta på och ypperlig på att tranportera bort fukt från kroppen. Hängslena är perforerade och överlag är det här ett par mycket fina byxor med fina sömmar och paneler. Kort och gott en lyxbyxa för blygsam prislapp.

+ Snygg och smäcker silhuett, utan kasslerkänsla
- Inte så skönt med blixtlåset om du cyklar med ryggsäck
Cirkapris: 1 250 kronor

Bioracer

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiofyra med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!