Test: Flowpillow - Massören i bakfickan | Bicycling.se
Prylar

Test: Flowpillow - Massören i bakfickan

4 okt 2018

Massage är skönt och bra på alla sätt och vis, men för oss vanliga dödliga är det sällan eller aldrig man har en massör som står redo att ta hand om ens trötta träningsben efter passet.

Flowpillow är en portabel och kanske framförallt uppladdningsbar massagekudde från Flowlife som är utvecklad för att efterlikna sportmassage. Kudden har fyra skönt hårda ”kulor” som roterar parvis. De bjuder även på infraröd värme. Kudden fungerar över hela kroppen, men absolut enklast och bekvämast att använda den på vader, rygg och nacke. Placerar man kudden bakom ryggen eller om man lägger benen på den får man precis lagom med tryck och skön avslappnande massage. Inför 2018 är kudden något uppdaterad: Den har blivit tystare, närmast ljudlös, och den infraröda värmen kraftigare. Då den är uppladdningsbar så behöver man inte mecka med sladdar under användning, och den kan placeras nästan lite hursom – i soffan, sängen eller hänga med ut på picknickfilten. Batteritiden ligger på omkring två timmar, något lägre om infravärmen är på. Kudden har en på- och avknapp som även stänger av eller på infravärmen.

Den har dock bara ett program, där kulorna under 15 minuter växelvis byter håll. Vi blev snabbt kära i denna lilla kudde som har varit ett under för återhämtning och skadebearbetning efter både cykel- och löppass. Att det sen uppstått konkurrens i hushållet om vem som ska få använda den är en annan sak … 

+ Fantastisk på så många vis.

- Enda vi egentligen saknar är lite valfrihet i programmen, för nu finns bara ett. Laddningssladden kunde även ha varit mer integrerad. 

Pris: 1 500 kronor.

flowlife.se

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioåtta med siffror i fältet här

Kommentarer


2018-11-01 20:55   Jan Arvidsson

Har versionen innan och jag älskar den. Problemet är att den nästan alltid har batterislut, då det är 3 st till i familjen som älskar den.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!