Tre nya krönikörer i Bicycling | Bicycling.se
Tidningen

Tre nya krönikörer i Bicycling

11 jan 2013

Petter, Renata Chlumska och Alexandra Engen är nya krönikörer i Bicycling från och med nummer 1, 2013.

Nya numret av Bicycling (tidigare Cykeltidningen Kadens) plockar in tre nya cykelälskande krönikörer för att bredda innehållet och visa att det inte bara är nördar som cyklar.

- Alla har en relation till cykeln oavsett hur du använder den. Petter, Renata och Alexandra är tre fantastiska ambassadörer för cykelsporten som nyttjar cykeln på tre helt olika sätt och deras krönikor kommer spegla deras respektive relation till cykelsporten, säger Jojje Borssén,  marknadschef på Bicycling.

Bicycling kommer ut med sitt första nummer 22 januari och Sverige blir därmed det tredje landet i världen att publicera tidningen under varumärket Bicycling som ägs av Rodale Inc. Syftet med det nya samarbetet är framförallt att nå en ökad redaktionell bredd och kvalitet. Svenska Bicycling kommer att bevara kärnan i redaktionen och arbetet från Cykeltidningen Kadens, men krydda innehållet med hjälp av amerikanska Bicycling. Och inte minst, de tre nya pennfäktarna.

- Jag har älskat att cykla hela mitt liv och i första numret berättar jag om min första cykelkärlek – min metallicgröna Peugeot BMX, avslöjar Petter knappt två veckor innan hans premiärkolumn når tidningshyllorna.

Även äventyraren Renata Chlumska har en speciell relation till cykeln, senast den kom till användning var under hennes stora äventyr Around Amercia Adventure som pågick i 439 dagar.

- Cykeln har tagit mig runt i världen på olika äventyr och i Bicycling vill jag dela med mig av min relation till cykeln. Nu väntar nya äventyr och Vätternrundan 2013, säger hon.

Om Svenska Bicycling

Tidningen startades 2003 som Cykeltidiningen Kadens och har idag 8500 prenumeranter. Bicycling distribueras med Tidsam och ägs av On The Run AB – som utgör en del av Springtime Network som producerar Runner's World, Fitness Lifestyle och Vasalöparen på uppdrag av Vasaloppet. Varumärket Bicycling startades 1961 och är idag världens största cykeltidning med över 125 000 prenumeranter och fler än 2 miljoner läsare.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!