Vass blir vassare - Nya Scott Addict RC är här | Bicycling.se
Landsväg

Vass blir vassare - Nya Scott Addict RC är här

26 jun 2019

Helt integrerad kabeldragning, lättare, styvare och mer aero. Trenden är tydlig och nya Addict RC bjuder på alla ingredienser.

Addict RC har redan en hel drös med segrar i bagaget och precis som tidigare är nya SCOTT Addict RC byggd för proffsen och kommer vara hojen som Mitchelton-SCOTT kör touren på i år.    

Helt integrerat 
Nya Addict har helt integrerad kabeldragning för både mekaniska och elektroniska system, designat utan kompromisser kring styvhet och prestanda. Nu har vi själva redan fått testa hojen och även om vi inte plockade isär den för service så ska den trots integrationen vara enkel att serva. 

Nyckeln för Scott har varit ett omdesignat gaffelrör som ger mer plats för vajern. 

Lätt och styv
Att bygga kolfiber kan vara enkelt, eller så gör man det lite mer komplicerat och gör det ordentligt, Scott väljer det senare. Genom en genomtänkt "layup"av kolfibern i kombination med avancerad bakning har man fått en ram som är styvare runt vevpartiet och samtidigt lättare.

 

Mer aero
Scotts patenterade airfoildesign har applicerats på flera delar hos Addict och målet är reducerat luftmotstånd. Tydligaste synliga exemplet är de sänkta sadelrören, något som ska förbättra aerodynamiken. Även här kommer integrationen in i bilden, för det blir inte bara snyggare utan även mer aero.  

Så här glad blev Linnea under testturen, och mer om vad vi tyckte läser du i nästa nummer av Bicycling. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!