Vill du leda Svenska cykelförbundet? | Bicycling.se
Cykelkultur

Vill du leda Svenska cykelförbundet?

14 dec 2013

Svenska cykelförbundet går ut med en platsannons där de söker både ledamöter och en ordförande som tillsammans ska leda förbundet mot framtiden. Är du rätt person för jobbet?

Svenska cykelförbundet (SCF) söker en ordförande och tre ledamöter till sin styrelse. Kvalitéer som framhävs är erfarenhet av att driva och genomföra projekt samt att man är entusiasmerande, kommunikativ och modig. Är du en lagspelare i klungan ger det också en klar övervikt till din fördel. Med valberedningens egna ord:

– Valberedningen går även i år ut med en "platsannons" via media och social medier för att få tag i rätt folk till styrelsen. Detta då vi anser att det är viktigt att vi har en styrelse som består av engagerade personer som är medvetna om hur det fungerar ute i cykesverige, som följer vad som händer i alla informationskanaler och som kan fullfölja de förändringar som påbörjats. Nu vill vi ha nomineringar från distrikten och föreningar, senast den 15 januari! Och se till att prata med personen ni nominerar.

Känner du någon som skulle kunna passa eller är du rentav själv en kandidat så klicka dig in på  SCFs hemsida och läs mer.  

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiosex med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!