Vinn en Crescent Centi eller Zetta! | Bicycling.se

Vinn en Crescent Centi eller Zetta!

12 maj 2017

Svara på en enkel fråga så har du chansen att vinna en Crescent hybridcykel från Velo & Oxygen

Under våren har Velo & Oxygen öppnat tre butiker i Stockholm, i Sickla köpkvarter, i Norra Djurgårdsstaden och på Norrlandsgatan. Velo & Oxygen har som målsättning att få fler svenskar att cykla mer och nu kan du vinna en av deras bästsäljare: Crescent Centi eller Zetta. 

Oavsett om du vill cykla till jobbet eller ge dig ut på ett svettigt träningspass är Centi (dam) eller Zetta (herr) en perfekt cykel. En lätt hybridcykel med stark aluminiumram, 18 växlar och skivbromsar. Cykeln passar både på asfalt- och grusvägar så det är bara att börja trampa. Läs mer om Crescent Centi och Zetta. (Värde: 9 495kr rek pris).

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Villkor: Vinsten hämtas ut i en av våra butiker i Stockholm. I och med att du deltar i tävlingen medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Velo & Oxygen i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttionio med siffror i fältet här

Kommentarer


2017-05-13 09:26   Daniel Broden

Passerade en av butikerna när jag cyklade Stockholms sightning med min Skåne kompis innan Lidingöloppet MTB i lördags. "När man pratar om trollen" finns väl ett ordspråk som låter så :-)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!