Vinn start till Nordic Extreme Biking 2014 | Bicycling.se
MTB

Vinn start till Nordic Extreme Biking 2014

20 aug 2014

31 oktober 2014 är det dags för MTB-loppet Nordic Extreme Biking på Gotland. Loppet går på den tuffaste delen av Gotland Grand National-banan veckan efter Endurotävlingen. Var med i vår tävling för att ha chansen att vinna startplats för två personer, inklusive resa och boende, till den här tuffa utmaningen (totalt värde 5000 kr).

Nordic Extreme Biking är en kraftmätning med samma upplägg som Gotland Grand National som är en av världens största endurotävlingar. Cykla 3 timmar på den 7,5 km långa banan som går i några av de tuffaste delarna av GGN spåret där tusentals endurohojar tagit sig fram veckan innan.

NXB är ett XCM lopp som är sanktionerat av Svenska Cykelförbundet och genomförs i enlighet med SCF:s tävlingsregler TR1 1, TR 4, & TR 12. 

Fyll i följande formulär och svara på vår fråga för att ha chansen att vinna följande för dig och en vän (värde 5000 kr):

  • Resa med färja tur och retur
  • Boende 2 nätter med del i dubbelrum
  • 2 startplatser till Nordic Extreme Biking

Vill du ändå vara säker på en plats kan du anmäla dig redan nu. Skulle du vara en av vinnarna i tävlingen betalar arrangören tillbaka pengar till ett värde av 5000 kr.

Vi vill ha ditt svar senast onsdag 3 september.

Lycka till!

Vinn tävlingspaket till Nordic Extreme Biking 2014All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi vid eventuell vinst publicerar ditt namn i våra mediekanaler. Allt deltagande i Nordic Extreme Running sker på egen risk. Mer info om loppet finns på Nordic Extreme Runnings hemsida.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugo med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!