Grattis, ni vann startplats på Lidingöloppet MTB | Bicycling.se
Landsväg / Tävlingar

Grattis, ni vann startplats på Lidingöloppet MTB

30 apr 2018

Den 5:maj drar tävlingssäsongen i MTB på gång på allvar på Lidingö. Här är vinnarna i vår tävling

Första helgen i maj avgörs Lidingöloppet MTB, ett lopp som bjuder på många kurvor, vacker natur och en del backar. En fin tävlingsstart på cykelsäsongen.

Vinnarna i vår tävling om startplatser och deras motiveringar är:

Madeleine Ståhl: ” Jag är en rätt så nyfrälst cyklist och ännu mer nyfrälst på MTB, jag tycker Lidingö MTB verkar vara ett fantastiskt fint lopp mitt under den finaste årstiden vi har. Jag vill gärna komma och få uppleva detta på plats!”

Henrik Sundqvist ”Jag vill köra Lidingöloppet för att det blir mitt första långlopp och jag vill ha en fin upplevelse på mitt första långlopp. Studentplånboken skulle också bli glad av en vinnst”

Emma Waller "Anna Pojen" kan behöva lite stöttning för att komma runt, tänker att jag är anmäld så måste hon slutföra loppet i år! Sen är det ju ett superkul lopp också såklart och ligger bra i tid som försäsongslopp!

Niclas Johansson ” Jag har sprungit Lidingöloppets 30 km flera gånger men nu är det dags att cykla runt ön. Älskar verkligen att cykla MTB där det är full fart hela tiden och inte tillåts att man tappar fokus för en sekund. Lidingöloppet MTB blir dessutom seedning för mig till Cykelvasan som jag redan är anmäld till.

Stephanie Karlsson ”Jag kollade på startlistan och insåg att det var många fler killar än tjejer som är anmälda. Det vore kul att kunna bidra till att statistiken ändras!

Grattis alla och lycka till på lördag, vi ses där! 

 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet elva med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!