Vinn startplatser till Gotland360 | Bicycling.se
Landsväg / Tävlingar

Vinn startplatser till Gotland360

9 mar 2014

Missade du att anmäla dig till Gotland360? Trist, loppet blev fulltecknat på 7 minuter, men det finns ett sätt att komma över en startplats eller två. Och hjälpa Barncancerfonden på kuppen...

Cykelloppet Gotland360 blev i år fulltecknat efter bara sju minuter. Men förtrösta icke då du kan vinna en eller två startplatser genom att betala in en summa som oavkortat går till Barncancerfonden.  

 Bild från förra årets Gotland360. 

Gotland360:

1. Du betalar in 36:- om du vill ha chansen att vinna en plats eller 72 om du vill vinna två platse och detta kan du göra så många gånger du vill. Varje inbetalning räknas som en lott i lotteriet.

2. Alla inbetalningar som sker mellan lördagen den 15/3 och torsdagen den 20/3 har varsin lott. På lördagen den 22/3 kommer dragningen att ske och detta på bästa sändningstid på TV4 på lördagskvällen. En lista över alla som deltar i lotteriet kommer att publiceras på www.gotland360.se på lördag den 22/3. så att allt skall gå rätt till. Billy Ydefjäll är Barncancerfondens representant.

3. Alla pengar som kommer in under inbetalningstiden går oavkortat till Barncancerfonden. Gotland360 gör sin del och skänker en eller två startplatser (värda 1600:-/ styck). Förhoppningen är att så många som möjligt vill ta chansen att få uppleva Gotland360 i september och samtidigt hjälpa Barncancerfonden i deras enormt viktiga arbete.

Seså, betala in och gör en god tjänst. Och du kanske vinner en startplats till Gotland360.

Mycket mer info på Gotland360:s hemsida. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiotre med siffror i fältet här

Kommentarer


2014-03-09 18:40   Philip Willners

Gotland360:s Plusgirokonto är 52 09 17- 6. Märk din betalning med ditt telefonnummer så vi vet vem vi skall ringa och gratulera. Du får såklart betala så många gånger du vill och känner du har råd med, alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!