Formen som sitter och klagar vid en eld någonstans - Get ready! - MTB-bloggen - Anna | Bicycling.se

Anna Pojen


Vem är den här Anna Pojen? Ingen du känner igen från tävlingsresultaten? Nej, för det är en helt vanlig motionär har du hittat! Jag har cyklat MTB sedan hösten 2014, och blev fast direkt! Älskar att cykla i skogen för att det är läskigt, utmanande och fart, samtidigt som det är så roligt! Jag bor i Örebro och bloggar om allt möjligt kring MTB. Du hittar mig på Strava som Anna Pojen, och på Instagram som @annapojen_mtb!

Mest lästa


Formen som sitter och klagar vid en eld någonstans - Get ready!

1 maj 2018
av: Anna Pojen

Jag tror jag äntligen kan sluta tjata om virus. Däremot är formen verkligen inte min kompis! Den har rymt. Gått och gömt sig. Långt, långt bort. Kanske i sällskap med andras ”formar” sitter den där och tar en bärs och klagar vid lägerelden i en skog på ett berg.

”Jorå så att, hon är så kinkig och ömklig min Anna. Tycker allt bara är så J-O-B-B-I-G-T nu. Vill kasta in H-A-N-D-D-U-K-E-N. Stannar och flåsar i alla backar, som om hon höll på att döden D-Ö! Och sen. Sen har hon mage att skylla på M-O-I? Det är ju jag som Ä-R formen!”

Jamen se till att komma T-I-L-L-B-A-K-A då, formen! Jag saknar dig! S-N-Ä-L-L-A! Allt är förlåtet!

Eftersom jag, oavsett vad F-O-R-M-E-N tycker om det håller på att dö efter alla backar så kommer jag köra korta Lidingöloppet MTB. Det långa finns ju kvar nästa år. Att sen min cykelkompis Emma dessutom tävlade och V-A-N-N en startplats i loppet, med motiveringen att hon ville ”peppa Anna Pojen” det är ju bara för gulligt! (Eller elakt för att tvinga mig? Jag väljer gulligt!) Dessutom med tillägget ”jag kör den sträckan Anna väljer att köra”! Tack kompis, det blir Road trip på lördag!

Bäst annars är att vi är nu är ett gäng tjejer som nu leder Almby IKs Tjejträningar på tisdagar! Vi hade säsongsstart förra veckan med Grundteknik på stationer, i regn och några plusgrader. Ändå blev vi 30 deltagare med oss ledare! Och många var helt nya på MTB! Så kul! Ikväll 1 maj kör vi igen, då blir det teknikträning i backar upp och ner! Här kan man gå med i MTB Tjejer Örebro på Facebook, där vi lägger ut om alla träningar!

Min cykelkompis Emma vann startplats i Lidingoloppet MTB!

En solig tur (med nära döden-känsla) på fina stigar med Emma, som ställer upp och peppar på Lidingöloppet MTB på lördag!

Trek Top Fuel WS från Norra Cykel i Örebro.

Är så oerhört glad över min nya cross country-hoj, en TREK Top Fuel WS! Den är snabb och pigg på platten och samtidigt rolig utför! Tror den kommer bli kalas på Lidingöloppet MTB! Ska bara byta däck så inte lerdäcken sitter på, får bli lättrullat!

Tjejträningarna i MTB har startat i Almby IK Örebro.

Grundteknik var temat när vi startade upp Almby IKs Tjejträningar förra tisdagen! Ett härligt gäng tog sig an stationerna med balansövningar, litet hopp, lyfta över stockar, bromsövningar. Superkul! 

Jag missade ju tyvärr Lidingöloppets MTB-läger 21-23 april för jag var fortfarande sjuk måndagen innan, någon annan blev nog säkert glad över min återbudsplats! Men Kalle var ju där så det var kul att läsa om lägret!

Kategorier:
MTB Tävlingar 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugotvå med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!