Bicycling Carrera Vårklassiker - anmäld! - Åsa Eriksson | Bicycling.se

Åsa Eriksson


Åsa bloggar numera på Redaktionens blogg.

Följ Åsa på twitter: @toresdotter

Mest lästa


Bicycling Carrera Vårklassiker - anmäld!

23 apr 2013
av: Åsa Eriksson

4 maj. Bra datum för motionsloppspremiär på svensk mark, tyckte jag, och anmälde mig nyss till Bicycling Carrera Vårklassiker. Det hörs ju på namnet att det är nåt man verkligen vill köra ;)

När jag hade köpt min första racer 2005 cyklade jag mycket på Ekerö väster om Stockholm, inte minst när jag tränade inför min första Vätternrunda. Jag har många riktigt fina och roliga cykelminnen därifrån, men också några väggningar och en och annan nybörjarfrustration. Min första punka till exempel.

Sedan dess har jag flyttat norrut, och det har blivit alldeles för glest mellan besöken åt det hållet. För tillfället snittar jag med en Ekerörunda per år ungefär. Vi planerar att råda bot på det på redaktionen i Alvik genom att införa en onsdagsrunda på lunchen. Mellan Alvik och Ekerö är det nämligen bara en lagom uppvärmning i avstånd. 

Men innan vi får ändan ur den vagnen ska det bli riktigt kul att komma till Ekerö, eller närmare bestämt Färingsö, för att lufta benen och träffa cykelfolk redan lördagen den 4 maj. 57 eller 84 kilometer, fika och utlottning av priser står på arrangörens program. Jag räknar med att det ordnar fint väder också. Att vägarna är grymma, vet jag redan.

Ses vi där?

Kategorier:
Landsväg 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiosex med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!