Flyttkort – nu blir jag sambo! - Åsa Eriksson | Bicycling.se

Åsa Eriksson


Åsa bloggar numera på Redaktionens blogg.

Följ Åsa på twitter: @toresdotter

Mest lästa


Flyttkort – nu blir jag sambo!

25 aug 2013
av: Åsa Eriksson

Det sköna med riktigt nära cykelvänner är att man inte behöver lägga ner en massa dötid på ytligheter när man ses. Inget onödigt tjöt om väder och vind och annat tjafs, utan man kan gå rakt på väsentligheterna istället. Något jag fick ett typexempel på vid Hellasgården igår morse.

"Jag måste ha en ny cykel!" var nämligen det första bloggkamraten Bitte sa när vi möttes vid starten av Barncancertrampet. Jag kände igen frustrationen i hennes uppspärrade ögon – den där känslan när man bara har bestämt sig för att man ska, men ännu inte för vad, och det fortfarande är långt kvar till det faktiska inköpet. Otåligheten.

Så tuffade vi iväg med ett gäng andra på de fina grusvägarna medan vi avhandlade detta viktiga materialämne. Jag vet inte om vi kom fram till något mer än att det är mycket man vill ha. Som vanligt. Och ännu mer lär det vara efter den här veckan när alla stora nyheter har presenterats på den årliga cykelmässan Eurobike i Friedrichshafen.

Det blev en kort men mysig tur, och vi lät inte nummerlapparna hindra oss från att stanna och klappa lite. 
 På väg tillbaka in till stan fick jag en påminnelse om att tillfälliga lösningar är just tillfälliga. Tubdäcket som jag lyckats "laga" inte mindre än två gånger med punkagucka ville inte längre hålla tätt, och snart sprejade det en brun smet över mitt ben vid varje tramptag. Jag lyckades ta mig till pendeltåget som var inställt på grund av signalfel, och därmed var jag strandad i innerstan. 

Men har man bara solsken, en kompis som gärna låtar ut både dusch och kläder, och en cykelfestival i stan behöver man ju inte hänga läpp. Det blev alltså ytterligare timmar på Södermalm där vi krockade med den ena cykelmänniskan efter den andra. Och glodde på BMX-folket i Björns trädgård tills det gungade under fötterna och snurrade i huvudet. Vilken skicklighet!

Man vet väl aldrig hur en finalblogg ska se ut, men har ni kommit ända hit så har ni just läst en sådan. Det här är nämligen den sista bloggen från mig på den här sidan. Nu flyttar jag ihop med mina redaktionskamrater Andreas och Erol och vår gemensamma soffhörna hittar ni här. Välkomna! :) 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittionio med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-08-25 20:14   Bitte

Känner mig ytterst hedrad som fick vara med på finalen! Nu väntar kanske ett födelsedagskalas?

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!