Idag kom jag till korta - Åsa Eriksson | Bicycling.se

Åsa Eriksson


Åsa bloggar numera på Redaktionens blogg.

Följ Åsa på twitter: @toresdotter

Mest lästa


Idag kom jag till korta

5 maj 2013
av: Åsa Eriksson

Jag nådde knappt ner till pedalerna idag när jag tog crossen bort till Lidingö för att spana på målgången på Lidingöloppets MTB. Jag fattade verkligen ingenting. Hade jag tappat någon centimeter borta på Bicycling Carrera Vårklassiker igår? :-o
Fram med en insexa och rattade till ett par millimeter. Men det räckte inte. 

En stund övervägde jag att googla sträckbänkar eller ringa min naprapat, samtidigt som jag försökte sträcka och stretcha benen stående på cykeln. Vaffanvarefrågaom!? Om förklaringen åtminstone var att sadelstolpen satt löst åtdragen, men då hade ju knäna stått rakt ut, och jag hade rimligen känt mig alldeles för lång.

Svaret på gåtan var vinterskor. Den 5 maj var alltså premiärtur på crossen iförd sommardojjor som uppenbarligen inte har riktigt samma höjd. Att våren har varit sen är inte nytt för nån, men att den också skulle snuva mig på en halv sadelstolpe var mera otippat. Det var med triumf jag återfann de bortsprungna millimeterna.

Härlig cykelhelg i övrigt! Sommarkänslan infann sig med besked – ni vet den där fantastiska rutinen man har när man är ute på dagen, kommer hem och halvslumrar till Girot/Touren på soffan och vaknar lagom till spurten. 

Nedan: film och bilder från Bicycling Carrera Vårklassiker


Maka på er grabbar... det här är min startfålla också...


Bicycling Carrera Vårklassiker är inte bara ett jättefint lopp på kalasgrymma vägar – arrangörerna får också fem stjärnor för att de kunde erbjuda veggo-korv i grillen.


Film från tourdegubbos.blogspot.se

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiosju med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!