Ride of Hope halvvägs - Åsa Eriksson | Bicycling.se

Åsa Eriksson


Åsa bloggar numera på Redaktionens blogg.

Följ Åsa på twitter: @toresdotter

Mest lästa


Ride of Hope halvvägs

9 aug 2011
av: Åsa Eriksson

I dag körde Ride of Hope de nästan 18 milen mellan Skövde och Örebro och är därmed ungefär halvvägs i de nio etappernas sammanlagda distans. Imorgon cyklar man till Linköping, torsdag Katrineholm, fredag Västerås, lördag Uppsala och på söndag går den avslutande etappen till Stockholm. 

Det här är väl knappast någon nyhet längre. Ride of Hopes enorma insatser för Barncancerfonden är vida kända sedan flera år tillbaka och just nu är man uppe i 642 115 kronor... och då är det alltså 44.400 kronor kvar för att säkert bräda förra årets insamlingsresultat. Det kostar 300 spänn att efteranmäla sig på plats (vilket man ändå får säga är en billig peng för ett motionslopp) och än finns det alltså flera chanser kvar. Depåer ingår och under loppet kör man organiserat i olika fartgrupper. Det här är ett motionslopp där alla ska med, man hjälps åt och tar hand om varandra. Gillar man inte vädret eller har svårt att ordna transporterna till eller från städerna får man förstås jättegärna lämna en donation istället. Allt är välkommet.

Jag har själv lite cykelstrul för tillfället, men om jag får rätt på mina grunkor så är planenfortfarande att haka på tåget i Uppsala på söndag morgon. Då ska det bli riktigt kul att träffa alla de tuffingar som kört varendaste etapp. 

Heja Ride of Hope-patrullen! Ni gör något alldeles enastående.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiotvå med siffror i fältet här


Kommentarer


2011-08-13 16:27   Åsa Eriksson

Aha, det är alltså livsfarligt? I alla fall för cyklarna... ;-)
Jag måste leta reda på det där radioklippet. Det är ju inte varje dag man nämns på Radio Stockholm! Även om det nu var som fegis... :-P

 

2011-08-13 15:22   Bruse

Det var Simona som hintade om det på Facebook. Spelade cykelpolo förr om åren, men har fastnat i lvg-träsket för djupt. Dessutom blev det lite för många kraschade hjul å gafflar på cykelpolon.

 

2011-08-12 23:33   Åsa Eriksson

Jupp, cukeln blev lite trött. Men nu verkar den vara åkbar till på söndag, i lite ny skepnad :)

Hehe, vi har nog alla våra akilleshälar. Men den dag polocyklisten kör 21 mil i ösregn så lovar jag testa cykelpolo :-D. Kul att du lyssnade på inslaget!

 

2011-08-12 22:31   Bruse

Blev cukeln trött efter ToJ?

Förresten, hörde på P4 Stockholm imorse att du inte vågar prova fixedgear och cykelpolo. Eller finns det flera Åsa som cyklar 21 mil i ösregn? ;~)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!