En bild som engagerar... - Calle & Tobbe | Bicycling.se

Calle & Tobbe


Två Jönköpingsbor, Calle Andersson & Tobias Dahlberg som är insyltade i en rad cykelprojekt (Laleprestanca, Bortom och Cycling Jönköping). Började blogga på Bicycling i och med cykel-VM i Norge men framöver rör vi oss där vi trivs bäst, i gränslandet mellan stig och väg. Ibland MTB, ibland landsväg, ibland grus. Följ oss även via instagram på @chipslegs & @brunostlegs (ja de namnen kan behöva en förklaring nån gång).

Mest lästa


En bild som engagerar...

2 apr 2018
av: Calle & Tobbe

Påsken är verkligen en av mina favorithögtider. Kanske inte av just den anledningen att vi firar just påsk utan för att det är oftast en skön långhelg som innebär ledighet, vårkänslor och möjlighet till längre cykelrundor. Jönköping bjöd verkligen på soligt och härligt väder i helgen, men ack så kyligt. Fast med tanke på den långa vintern så känns det ändå som att våren är på gång så fort solen kikar fram. 

Sedan länge hade jag planerat att köra La Lepre Stancas 30-mils brevet på Långfredagen men efter att veckan som kantats av influensa (Berlin kanske tog ut sin rätt) så valde jag att avstå. Det blev istället två kortare (5-6 mil) och dubbfria rundor som ni kan läsa mer om på Cycling Jönköping + lite bilder nedan. 

Annars tycker jag helgens roligaste var engagemanget kring följande Instagraminlägg. Ett bevis på hur nördig och underbar cykelkulturen ändå är. En tillsynes enkel bild på min Randohoj med en fantastisk utsikt över Landsjön och Vättern genererar snabbt kommentarer som att pedalerna inte har "rätt" vinkel eller att ventilerna inte är "rätt" placerade. Det finns något fint i det även om det inte är något som jag varken tänkte eller la energi på när bilden fångades. 

Lite fler bilder från helgens rundor.

/Calle

Kategorier:
Cykelkultur Pendlar - Vinterhojj Landsväg Cykelcross 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttionio med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!