LRVDPN Teasern - Erik Nohlin | Bicycling.se

Erik Nohlin


Mörkare än din vevlagerhylsa, hårdare än 7075 aluminium, långdistanscyklist, flahuteaspirant och lead designer på Specialized. Basecamp i San Francisco. Instagram: @hellhommus Web: thegrreatescape.tumblr.com

Mest lästa


LRVDPN Teasern

12 okt 2011
av: Erik Nohlin

Martin Lang. Kom ihåg det. Ännu en gång har han gett mig ståpäls på armarna. Trailern till filmen som dokummnterat en av årets stora cykelhändelser släptes just. Trailern till filmen om La retardo vuelta de Puente Nuevo som gick av stapeln den 10e September i år. Trist att du inte var där. Titta och njut. Vid 0:33 byter jag till högerspår och börjar passera folk. Har inget alls minne av det men klippet senare vid 0:55 kommer jag springandes med ledartröjan. Passar på att åter posta filmen om Fastnavsgirot och vårklassikern i Skåne. Hämta popcornen!

La retardo vuelta de Puente Nuevo – Teaser from Martin Lang on Vimeo.

Un Giro di Sporco Sud 2011 Teaser from Martin Lang on Vimeo.

Un Giro di Sporco Sud - The Film from Martin Lang on Vimeo.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextio med siffror i fältet här


Kommentarer


2011-10-13 17:23   Erik Nohlin

Nu förstår jag. Du har rätt, alla dessa lopp som går under samlingsnamnet Retarden är oerhört seriösa och oseriösa. Det är välplanerat, välbesökt och otroligt tuff cykling. Motståndet i täten är hårigt med sveriges snabbaste cykelbud, elitcyklister och potenta amatörer. Dock är den största delen av deltagarna vanliga cykelmedborgare som gillar ett skönt fastnavsspektakel. Det är inte så många som aktivt brinner för fastnavskulturen i sverige, ett hundra tal och genom det antal lopp som de senaste 6-7 åren gått känner vi varandra vid detta lag. Att fotografer och filmare alltid finns med under tävlingarna bidrar till en professionell inramning för de efterlevande / överlevande, men framför allt är Retarderna ett jordnära och otroligt roligt spektakel jag aldrig någonsin vill stå utanför. Nästa spektakel är i april / maj i Malmö och då kanske du står på startlinjen?!

 

2011-10-13 13:34   Anders E

Edit: Jag skulle kanske satt ! utropstecken istället för ? i första inlägget.

 

2011-10-13 13:33   Anders E

Ska se om jag kan förklara: Hela arrangemanget och filmen är så härligt distanslöst snyggt. För att fixa det måste man ha humor och distans. Hm, fattar du vad jag menar? I alla fall: I Love it!

 

2011-10-13 11:50   Erik Nohlin

Anders E: Förstår inte frågan!

 

2011-10-13 10:58   Anders E

Oseriöst seriöst, eller seriöst oseriöst …?

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!