Ingrid Kjellström | Bicycling.se

Ingrid Kjellström


Liten cyklist med stora drömmar och som just nu tränar med Cape Epic 2020 som största mål. Finns också på Instagram under @ingridkjellstrom

Säsongstart och goda cykelnyheter!

20 mar 2015

Det har varit tyst på bloggen ett tag på grund av att min cykling legat på is de senaste månaderna. Jag trillade omkull i snömodden någon gång i januari och tappade mitt pannben i smällen. Så less på nedfrusna fingrar och bilar som skvätte snömodd när jag cyklade inne i stan. Har bland annat åkt skidor på kors och tvärs istället - jag överlevde Öppet Spår söndag! Det var det grisigaste jag varit med om eller för att citera den fransman som jag agerade hjälpryttare för i spåret "det här är ett krig, inte något race". En stor eloge till er som tog er igenom loppet - hoppas ni fick er Klassikermedalj eller i alla fall hann njuta av blåbärssoppan på vägen.

Hur som helst, nu börjar vägarna i Stockholm sopas och Facebookflödet fyllas med folk som gör racerpremiär. Som det ska vara! Det kliar i mina ben efter det att jag ska cykla på Mallis om ett par veckor. Andra höjdpunkter på mitt cykelschema är bland annat Tjejvättern tillsammans med brudar i Team Skoda och det nya loppet Tre Berg. Så snart jag är på rull får ni höra mer om detta!

Jag tänkte nämna några andra "cykelnyheter" som jag snappat upp de senaste veckorna.

Vi cykelutflyktingar - är ett fantastiskt engangemang från mina hemtrakter i Småland. Ett gäng flyktingar ska cykla Halvvättern tillsammans på cyklar som goda medmänniskor skramlat ihop till dem. Vilken grej! Hatten av för bland andra en bekant (heja Erik!) som dragit ihop detta och gett många människor, som jag annars tror har det mycket tufft, en bra motivation i vardagen.

Sara Penton, som tidigare körde ur CK08, satsar på en elitkarriär i Holland. Följ hennes resa på hennes blogg här eller på Bicyling här. Otroligt tufft att våga lämna Sverige för att tävla mot de bästa i världen!

Marcus Persson, som tävlar i herrelit här hemma i Sverige har börjat blogga på Bicyling. Underhållande, välskrivet och intressant!

Loppet Cycle for Change går av stapeln i augusti mellan Åre och Stockholm och pengarna för startavgiften skänks till Världsnaturfonden. Snacka om att cykla för en bra grej!

I brist på andra cykelbilder bjuder jag på en bild på hur ni känner igen min cykelrygg i Stockholm vår, eller kanske på Mallis om några veckor? Vet inte om jag ska skratta eller gråta över det faktum att jag ska cykla runt med den kaxigaste cykeltröjan ever... kanske bäst att börja träna för att "fylla upp" den tröja som jag ska köra i?Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!