Mallorca: ocensurerat! - Ingrid Kjellström | Bicycling.se

Ingrid Kjellström


Liten cyklist med stora drömmar och som just nu tränar med Cape Epic 2020 som största mål. Finns också på Instagram under @ingridkjellstrom

Mallorca: ocensurerat!

25 apr 2014
av: Ingrid Kjellström

Alla har vi sett bilder på Facebook och Instagram - av snygga cyklister som knappt svettats efter att ha cyklat femton mil berg eller tagit en klättring på tusen höjdmeter. Själv gillar jag att snygga till mej själv och mina medcyklister med filter på Instagram. Men för en snygg bild knäpps det många som inte alltid är så tjusiga - däremot mer ärliga och närmare sanningen!

Det skulle bli en snygg gruppbild men vi var inte så synkade när kameran sattes på autotagning...

Jag skulle ta en snygg selfie på Sa Calobra. Det skulle brorsan med.

Man skulle ju kunna tro att vi alla står och posar (knappt svettiga, som på bilden nedan) efter att ha cyklat Sa Calobra. Nja, alla kastade cyklarna på marken för att hämta andan.

Tog cirka fem minuter innan vi samlat oss såhär fint alltså. Kom även fram att en cyklist i sällskapet dumpat flaskor och andra prylar på toppen för att lätta på cykelns vikt när vi skulle köra klättringen. Fusk!

Sambandet socker-humör är mycket tydligt i gruppen. Tio minunter innan fika kan stämningen vara rätt låg. Speciellt om man inte vet hur långt det är till nästa fik.

Stämingen i gruppen skulle även blivit mycket låg om denna unga spanjor lyckats med sin plan: att köra in sin leksakstraktor i våra älskade cyklar. Tur att jag räddade situationen genom att släppa min glass och jaga bort honom från brottsplatsen.

Alltid snabbast upp för backen? Nja.. denna lokala förmåga tog oss lätt uppför en klättring. På en cykel med noll växlar. Med en mobil i ena handen.

Hungern! Den går aldrig över. Nattmackor och överbliven pasta? HUR gott som helst runt midnatt efter en lång dag på hojen! Brorsan (ovan) har en varg tatuerad på armen. Kan att ha och göra med att syskonen Kjellström kan liknas vid vargar när vi får mat på bordet... :)

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fjorton med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-04-26 19:51   Ingrid Kjellström

Vi kommer från Gotland. Oklart vad vargar betyder där då de inte ens finns på ön.. :)

 

2014-04-26 10:22   Björn

Om ni är från Karlstad har ju vargen sin förklaring. "Sopa på, FBK".

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!