100 mil i helgen? - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

100 mil i helgen?

8 jul 2013
av: Johan Mölleborn

Om någon är sugen på att cykla 100 mil med förträffliga Örebrocyklisterna i helgen så finns det platser över. Klicka på den här länken så hittar du all information som behövs. Jag hade tänkt köra men valde att hoppa av det i sista sekund. Det är ett jättefint arrangemang med bokat boende och väsktransport. Esperantogården i Lesjöfors är något man inte får missa. Känslan är magisk. Maila eller ring Börje om ni är intresserade.

Själv var jag ute och cyklade en sväng runt Mälaren igår. Blev jättetrött och höll på att ge upp och dö i motvinden till Strängnäs. Men sen tog jag mig i kragen och cyklade hem och drack vin på altanen. En bra dag i solen helt enkelt.

 

 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-07-31 21:25   Johan Mölleborn

Ja det hade varit något alldeles extra det. Nästa år...

 

2013-07-14 21:06   Wei

Saknade dig på 100-mila i helgen. Årets absolut bästa brevet. Medvind, värme och solsken hela rundan. Inte att förglömma är servicen från Börje Ericson mfl.

 

2013-07-10 08:46   Johan Mölleborn

Den är klockren som uppvärmning inför PBP. Kan tänka mig att den kommer bli fullbokad då. I år hade jag inget att värma upp till så tiden fick gå till familjen istället.
Oj vad jag längtar till PBP!

 

2013-07-08 22:52   Bitte

Får erkänna att jag blir lite sugen, och med Örebrocyklisterna kan det inte bli annat än bra. Men det får vänta lite, ska värma upp lite till först :-)

 

2013-07-08 16:04   Sven-Olof Johansson

Inte i år, men 2014 är det helt klart dags för en 100-mil om jag ska våga köra den där franska 120-milen 2015 ...

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!