2013 rullar igång. Pepp pepp! - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

2013 rullar igång. Pepp pepp!

7 jan 2013
av: Johan Mölleborn

Nu är det nya året i full gång. I helgen gick årets första brevet. Det var CK Hymer som drog igång med en 20-milare den 5:e januari. Vi blev fyra som startade och lika många som gick i mål. En riktigt fin runda som jag gärna kör igen. Om ni vill läsa mer om den rundan så finns det här.

London-Edinburgh-London öppnade anmälan i helgen. De 900 platserna blev fullbokade på mindre än ett dygn. Just nu verkar det vara 17 svenskar anmälda, bland annat RAAM-Gunnar och långcyklarparet Åsa och Henrik. Om ni vill läsa mer om hur det var på LEL förra gången så finns det här.

Ni som missade anmälan till LEL har fortfarande chansen att cykla långt med Super Brevet Scandinavia. 120 mil med bokade övernattningar. Läs mer om det här. LEL skrev också att de kommer släppa några platser till senare. Jag fortsätter förhandlingarna hemma men än så länge ser det dystert ut. Jag vill verkligen köra det loppet.

Kör så det ryker!

 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugotre med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!