30 mil i helgen. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

30 mil i helgen.

25 apr 2013
av: Johan Mölleborn

Det har varit lite tunnsått på långcyklarfronten för mig i år. Än så länge har jag bara hunnit med några 20-milare som längst. På lördag körs det 30-milare i Stockholm, Örebro och Malmö. Men jag kommer inte köra nån av dem. Det blir istället 30 mil på Mallorca för mig. Enligt yr.no och klart.se så kommer det regna hela veckan. Även under loppet. Men det gör ingenting. Vi har ju haft så fin vår här hemma så...

Vi hörs väl om en vecka så där. Då bjuder jag med lite tur på fina mallis-bilder.

 

Gilla artikeln





(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextionio med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-04-25 12:42   Johan Mölleborn

Ah, Göteborg skulle det vara. Jag skrev fritt från minnet.
Tack. Jag hoppas regnet glider förbi snabbare än snabbt.

 

2013-04-25 10:47   Sven-Erik

Vilken kalender har du, Johan? Göteborg, Stockholm och Örebro skall det väl vara? För den som är sugen på kortare distans så har Skövde en 20-milare. Den som har annat inplanerat på lördagen kan köra 20-mil i Borlänge. Allt enligt kalendern på www.randonneurs.se

Milslukarna i Malmö hade sin första 30-milare förra helgen.

Ha det bra på Mallis, men ta inte med dig regnet tillbaka.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!