Ännu en kul utmaning till nästa år! - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

Ännu en kul utmaning till nästa år!

3 sep 2013
av: Johan Mölleborn

Milslukaren i Skåne anordnar ett ultralopp, CCC 3 Cities Race, som går mellan Stockholm, Göteborg och Malmö någon gång nästa sommar. Datum är inte satt än. Man startar i någon av de tre städerna och ska sedan ta sig ett varv runt. Man får köra vilken väg man vill men man måste passera Centralstationerna i alla tre städerna. Det är valfritt om man kör medsols eller motsols. Rundan blir ca 150 mil lång och maxtiden är 125 timmar. Jag tycker upplägget ser riktigt kul och ska se om jag inte kan få tillåtelse hemma att köra. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofem med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-11-05 02:16   Sven-Erik

Hej Johan & andra,
nu har vi mer bestämt kring CCC, Three Cities Unsupported Ultra Cycling Challenge. Starttid är kl. 14.00 Lördag 2 Augusti 2014. Vi har för att klara logistiken när så många av våra egna medlemmar flaggat för att de vill cykla bestämt att detta första lopp blir med en startort, Malmö, och cykling i en riktning Malmö-Stockholm-Göteborg-Malmö med fritt vägval (ja, behöver jag nämna att det inte får cyklas där det råder cyklingsförbud?).

Nu jobbar vi vidare med logistik, regelverket och med belöningarna innan vi fastställer startavgift samt lägger upp ett formulär för registrering på hemsidan.

 

2013-09-03 16:30   Johan Mölleborn

Härligt då får ni pipa till när ni vet datum.
/J

 

2013-09-03 15:01   Sven-Erik

Rätt så Oscar, hälsar en annan Milslukare. Träffarna efter klubbens säsongsavslutande 200K Brevet den 14 september har givet tema.

 

2013-09-03 14:45   Oscar Hellström

Sitter också och klurar på ovan nämnda... än så länge har frun varit ganska vänligt inställd till mitt spekulerande. Det är ju trots allt ganska kort väg till starten i Malmö :)

Lite datum hade suttit fint. Är dock medlem i Milslukaren så det är ju inte på din blogg jag nödvändigtvis ska efterlysa det...

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!