Borders of Belgium. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

Borders of Belgium.

26 mar 2014
av: Johan Mölleborn

I sommar vill jag köra en 100-milare för att kunna registrera mig tidigt till PBP. Men jag är antingen bortrest eller upptagen när de svenska 100-milarna går så jag börjat kolla efter alternativ utomlands. Milslukarnas randonnéelista var räddningen. Där hittade jag Borders of Belgium. Det är 100 mil långt och startar den 4:e september. Jag fyller år dagen innan så det här får bli min egen födelsedagspresent. Vad kan vara bättre än att cykla runt världens bästa öl-land? Kanske att cykla runt världens bästa vinland, men det har jag ju redan gjort. 

Nu vet ni vad jag ska göra i september men berätta inget för Linda bara för hon vet inget än. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-04-09 14:05   Tommy

Måste vara perfekt, Ni hinner med fyra länder på rundan.

 

2014-03-31 20:01   Johan Mölleborn

Bitte, för att inte missa en startplats bör man nog ha kört en 40 eller 60-milare i år. Helst en hel serie för att förbereda sig.

Sven-Erik, jag ska kolla vidare bland rundorna. Den här passade bra tidsmässigt för mig.

Mattias, vi är 4 från KBCK än så länge. Det här kan bli grymt!
/Johan

 

2014-03-27 21:36   Mattias Krantz

Hmm... Är i samma sits som du. Ingen 100-milare och knappt någon 60-milare som passar heller. Det där kan vara intressant

 

2014-03-26 23:12   Sven-Erik

I det långa loppet så finns Milslukaren med distansen ut! För vinentusiasten och den med krafter till övers kan vi rekommendera Ronde Aliénor d’Aquitaine. Korka upp din bordeaux!

 

2014-03-26 21:54   Bitte

Asså just nu känns 100 mil jättelångt. I år redan, menar du? Hur ska man hinna allt...

 

2014-03-26 20:43   clnr

Borde inte bli mycket mer än 10-15 mil extra att dra rundan förbi Danken Geers! Är väl inget i sammanhanget!

 

2014-03-26 19:17   Johan Mölleborn

Det kan nog lösas ändå...

 

2014-03-26 18:28   Johan A

Men den passerar ju inte Dranken Geers! Skandal!

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!