Helgens lastfarcykling på Friends arena. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Helgens lastfarcykling på Friends arena.

16 feb 2014
av: Johan Mölleborn

Den här helgen bjöds det på arenacykling både lördag och söndag. Jag var självklart där med min lastfarcykel. I lördags blev det omkring 100 varv med blandad fart. Vi var 40-50 pers som körde. Rikgit kul cykling och bra fart på banan. Jag tror man kan klämma in upp till 70 pers innan det blir för fullt. Det viktiga är att man håller sin linje och inte ligger i rätt fil om man kör snabbt eller långsamt. 

Idag gick det inte riktigt lika bra. Jag var på 50-års fest igår och var väl inte piggast på arenan direkt. Men det kändes rätt ok ändå. Efter ett tag fick jag ont i knät, sadeln sitter antagligen lite för lågt, men varken jag eller någon annan hade en insexnyckel så jag kunde inte sänka den. Jag körde några sega varv till och efter en stund fick jag punka istället. En stund senare kommer en av de yngre cyklisterna studsandes över golvet. Ok, jag fattar, jag ska inte köra mer. Det var helt enkelt inte min dag så jag siktade in mig på att snacka och fota istället. Det gick däremot bättre.

Säkerhetsgenomgång innan start. 

Sportsons mekaniker var på plats.

Robin Hedström testar planen.

Lastfarcykeln pustar ut mellan varven.

Tiam kör som Pantani, med händerna i bocken.

 Team Cykloteket tog det lugnt en stund.

Amir kör så det ryker. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioåtta med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-02-17 09:11   Johan Mölleborn

Jonas, du var väl bara där på lördagen? Det var på söndagen som jag stod hjälplös och gråtandes. ;)

Johan, tack detsamma!

 

2014-02-16 17:40   Jonas/Sportson Patrol

Var du för blyg för att fråga om du fick låna en av mina insexnycklar? hade ju hela väskan full med grejer, verktyg och bra-att-ha-saker ;)

 

2014-02-16 16:40   Johan

Sällsynt snygg cykel hos mekanikern. :-). Trevligt att träffas i lördags.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!