Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Bloggtips i höstmörkret. Bengt Sandborgh.

20 okt 2012

Jahapp. Så här års händer inte så mycket extravagant som man skulle önska. De flesta är klara med årets utmaningar och börjar planera nästa års äventyr. Men Bengt Sandborgh hade en sak kvar på sin lista. Nämligen permanenten Super Randonné Haute ProvenceLäs om Bengt och Niklas äventyr i Provence på Bengts blogg

Det är rätt fiffigt med såna där Permanents. Man mailar organisatören och får ett startkort, sen är det bara att cykla runt och skratta sig harmynt. Får se när jag kan få tid över att göra nåt sånt. Måste nog börja jobba hårdare på lobbyverksamheten här hemma. 

Niklas på toppen av Mont Ventou.

Snart kommer randonnékalendern för 2013. +ANNAT!

14 okt 2012

Bengt Sandborg håller just på att sammanställa 2013 års randonnékalender så den borde komma ut inom en månad. Det kommer finnas en extra fin pralin där. Håll ögonen öppna för det. 

Ni missar väl inte Randonné-avslutningen den 1:a november som Fredrikshof anordnar! Alla är välkomna och anmälan görs på Fredrikshofs hemsida. Superhjälten från Järvsö, Gunnar Ohlanders kommer och berättar om RAAM. Sen kommer det fikas och ljugas om stålramar, Brooks, PBP-tider och vem som sov med vem i ett vatten/luft-skåp. Missa inte!

 

 

Nu sticker jag ut och hojar en sväng. Ha en bra söndag!

/Johan

Vätternrundan fullbokad!!

1 okt 2012

Det tog bara 2:45 efter Vätternrundan öppnade anmälningssidan innan loppet var fullbokat. Man behöver inte vara speciellt skarp för att förstå att cykling är hett just nu. Själv hade jag flyt att anmäla mig för nån vecka sen eftersom jag ska köra med Conti-gänget igen. Jag körde med dom för 2 år sen. Då kom vi in på 7:12, i år siktar vi på under 7 så det blir till att gnugga ordentligt på Moanarken i vinter. 

Ni som inte fick nån startplats får väl sikta in er på nåt härligt brevetlopp istället. Där kan ni också spänna bågen lite extra och köra 40 eller 60 mil, ja faktiskt upp till 100 mil. Brevetkalendern brukar dyka upp innan december. Jag piper självklart till när den kommer. 

 Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!