Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

I helgen smäller det igen.

29 jul 2014

I helgen körs Göteborgs 100-milare och jag ska vara med. Det är både för att kunna föranmäla mig tidigare till PBP och för att bli av med några semesterkilon som har smugit sig på. Jag ska nämligen köra ett lopp i Alperna i höst; Endura Alpentraum. 25 mil och 6000 höjdmeter. Man korsar Alperna och avslutar med Stelvio. Då måste jag vara lätt för att ta mig upp. Men nu i helgen är det Göteborg som gäller alltså. Bilder och knackig text kommer. Stay tuned!

Man vill ju inte bomma PBP...

Ciao ciao bella Toscana!

16 jul 2014

Befinner mig i Toscana med familjen för tillfället. Vi ska vara här i två veckor. Sedan bilar vi hem genom alperna där vi tar ett litet stopp. Dagarna är ganska enkla. Varannan dag tar jag en sväng runt kullarna här i närheten och på eftermiddan bränner jag axlarna på stranden. Just nu sitter jag på verandan och kollar på Touren på Rai 2 samtidigt som jag glor igenom forum och bloggar. Fru Mölleborn och ungarna sover, tror jag. 

Det är riktigt läckert när man är ute och cyklar. Alla cyklister man möter, grupper, klubbar och ensamma gubbar hälsar. Ciao! Jag kör med "buongiorno" med samma accent som Brad Pitt i Inglourious basterds. Jag har några rundor jag håller mig till. En kort på fyra mil men som ändå går över ett litet berg så man får ihop 500 höjdmeter. En lite längre genom Scarlino och runt bergen på 7 mil. Ibland lägger jag till lite extra backar eller följer skyltarna till en ny by som omväxling. Jag måste nog säga att det är minst lika bra cykling här som på Mallorca. Om inte snäppet bättre till och med. 

De första dagarna var lite svala. Tempen har legat runt 25-30 grader. Men idag kom värmen så det kan bli riktigt svettigt på rundan imorgon. Om två år går Mille Miglia igen. Då njuter man på de här vägarna i 160 mil. Gissa om jag kommer köra det. Ciao!

Garmisch Partenkirchen och Zugspitze

1 jul 2014

Nu kan man stoltsera med att ha gått upp för Tysklands högsta berg också. Zugspitze 2962 meter. Vi fick en fantastisk helg med strålande stol och så mycket garv så jag klarar mig året ut. Innan jag sorterar minnena så får ni nöja er med bilder. Ganska många...Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!