Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

180 dagar kvar.

17 feb 2015

Idag är det bara 180 dagar kvar till Paris-Brest-Paris. Våren känns inte längre så avlägsen och alla planer och lopp börjar reda ut sig. Det känns lite konstigt att det faktiskt är fyra år sedan sist. Men tiden har inte stått stilla i PBP-organisationen. Inför årets lopp har de faktiskt lagt ut GPS-filer som man kan ladda ner. De har gjort några ändringar från förra gången men annars är det precis som förr. Ni hittar information och GPS-filer här.

Men för att köra PBP måste man förstås ha kört en brevetserie också. Ni hittar Sveriges brevetlopp på Randonneur Sveriges inspirerande och mind blowing hemsida. Om ni bara vill se Stockholms lopp så finns de här.

Min träning då? Jovars, den rullar på. Det har varit mycket inomhuscykling under vintern för att spara lite tid. Nu när solen lyser lite längre på dagarna börjar det bli dags att hitta ut igen. Det är bara en och en halv månad kvar till vår första (egentligen andra) brevet och sedan kommer det rulla på.

Förresten, ni som har vägarna förbi Mallorca i slutet av april får inte missa vår 20-milare från Alcudia. Det kommer bli en skrattfest. 

CMJN de baseFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!