Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Ett litet tips så här dan före dopparedagen.

23 dec 2015

Vad säger god jul som ett riktigt bra tips? Vi som kör Monark på vintrarna vet ju hur värdelös dess sadelstolpsklämma är. Men nu är de dagarna förbi. För tag sen fick jag tips i Monarkgruppen på Facebook hur man kunde lösa det. Ganska otippat kom räddningen från Brompton. De som gör de där hopfällbara dvärgcyklarna som har blivit nån sorts kult. Bromptons nya sadelstolpsklämma sitter som handen i handsken på Monarken. 

Efter två sekunders sökning på google hittade jag det jag sökte. Sedan var det några spända och förväntansfulla dagar innan det äntligen skramlade till i brevlådan. Idag, dan före doppardan, monterade jag det och bara efter att ha provsuttit i jeans kan jag säga att det här kommer göra skillnad. Helt amazing! Snacka om att 2016 kommer bli ett bra år!

Tomtarna diskuterar nyheten i ring. 

Klart fresh!

Skrothögen som Monark själva lyckades få fram. 

God jul!

/JohanFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!